CANON_112024 CANON_112024 CANON_112024

Vyskúšali sme pripraviť steak vo vákuu pri teplote 58 stupňov

4
Málokedy sa mi pri testovaní produktov stalo, že som ani rámcovo netušil, ako sa zariadenie používa. Presne v takej situácii som bol po vybalení Lauben Sous Vide Stick. Výrobca s tým však počítal a priamo na zariadení, ktoré tvarom pripomína veľký ponorný mixér, umiestnil nálepku s QR kódom smerujúcim na stránky s návodom a inštruktážnymi videami. Tie boli veľmi motivačné, a tak som si trúfol ako prvé jedlo metódou sous vide pripraviť rovno steak.  Celý postup oboznamovania sa s vákuovačkou a zariadením Lauben Sous Vide Stick vrátane prípravy  steaku je vo videu.  Lauben Sous Vide Stick je v princípe ponorný varič so špirálou, senzorom na meranie teploty vody a malou vrtuľkou, ktorá zabezpečuje cirkuláciu vody v hrnci a pod krytom variča okolo špirály. Vynikajúce a prakti ... Zobrazit Galériu

Luboslav Lacko

Všetky autorove články
lauben sous vide vákuovačka verenie vo vákuu stejk príprava stejkov

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať