Vyskúšali sme pripraviť steak vo vákuu pri teplote 58 stupňov
Málokedy sa mi pri testovaní produktov stalo, že som ani rámcovo netušil, ako sa zariadenie používa. Presne v takej situácii som bol po vybalení Lauben Sous Vide Stick. Výrobca s tým však počítal a priamo na zariadení, ktoré tvarom pripomína veľký ponorný mixér, umiestnil nálepku s QR kódom smerujúcim na stránky s návodom a inštruktážnymi videami. Tie boli veľmi motivačné, a tak som si trúfol ako prvé jedlo metódou sous vide pripraviť rovno steak.
Celý postup oboznamovania sa s vákuovačkou a zariadením Lauben Sous Vide Stick vrátane prípravy steaku je vo videu.
Lauben Sous Vide Stick je v princípe ponorný varič so špirálou, senzorom na meranie teploty vody a malou vrtuľkou, ktorá zabezpečuje cirkuláciu vody v hrnci a pod krytom variča okolo špirály. Vynikajúce a prakti ...
Článok je uzamknutý
Prihlásiť pomocou členstva NEXTECH
Zobrazit Galériu
Článok je uzamknutý
Pokračovanie článku patrí k prémiovému obsahu pre predplatiteľov. S digitálnym predplatným už od 10 € získate neobmedzený prístup k uzamknutému obsahu na celý rok. Objednať si ho môžete TU. Ak ho už máte prihláste sa TU
Prihlásiť pomocou členstva NEXTECH