ACER_112024 ACER_112024 ACER_112024

3D tlačené jahody či hyperpersonalizované jedlo – takéto sú vízie expertov na budúcnosť stravovania

Technológie
0
Na podujatí Smart Kitchen Summit v Seattli sa nedávno stretli šéfkuchári, vynálezcovia a riaditelia potravinárskych firiem, aby sa porozprávali o technológiách súvisiacich s kuchyňou a prípravou stravy a ich smerovaní. Všetci sa zhodli v tom, že ľudia dnes nevaria tak, ako to robili ich rodičia. Naše stravovanie je multimodálne, jeme rôznymi spôsobmi a v rozličnom čase. Veľkosť amerických domov sa v posledných 50 rokoch zväčšila, ale stavby vlastníkov domov boli v priemere postavené okolo roku 1977. Mileniáli si už kupujú menšie byty a domy, čo je logické vzhľadom na ich príjmy a typickú veľkosť rodiny. Títo kupujúci však tvoria najväčšiu skupinu na trhu, a ak budú pokračovať v trende, mohlo by to mať vplyv na to, aké nové domy sa budú stavať a aké budú ich kuchyne. Na summite viackrát zaznelo, že životnosť kuchynských spotrebičov je 10 až 15 rokov, takže v nasledujúcom desaťročí by sa kuchyne a ich výbava mohli líšiť od tých dnešných. V Seattli existujú bytové domy so spoločnými ... Zobrazit Galériu

Redakcia

Všetky autorove články
zdravie clovek buducnost 3D tlač smart telefon app cip aplikácia smartfon dizajn domacnost

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať