Kuchynské zariadenie na báze grafitu prináša revolúciu do prípravy jedla
Anaori Kakugama je nové viacúčelové japonské kuchynské zariadenie, ktoré využíva technológiu grafitu na prípravu jedla s príchuťou umami grilovaním, dusením, pošírovaním, vyprážaním a varením v pare. Nový produkt bol inšpirovaný sladkými zemiakmi. Konkrétne sladké zemiaky pripomenuli tvorcovi nástroja Eii Anaorimu jeho otca, ktorý ich opekal na kúskoch grafitu z miestnej továrne.
V spolupráci s legendárnym japonským šéfkuchárom Hirohisom Kojamom začal Anaori skúmať, ako by bolo možné dosiahnuť jedinečné vlastnosti jedál pripravených na grafite pomocou nástroja, ktorý by sa dal použiť v modernej kuchyni. Výsledkom je Anaori Kakugama, štvorcový blok grafitu, v ktorom sa nachádza gril a hrniec imo-gata so zaobleným dnom, ktorý je ideálny na varenie vývarov alebo ryže.
{{BANNER|SIMPLE_BANNER_HOMEPAGE_3}}
Grafit má jedinečnú schopnosť minimalizovať bunkovú deštrukciu varených zložiek, čo znamená, že bez ohľadu na zdroj tepla a spôsob varenia sa zvýrazní podstata každej zložky. Nástroj ...
Článok je uzamknutý
Prihlásiť pomocou členstva NEXTECH
Zobrazit Galériu
Článok je uzamknutý
Pokračovanie článku patrí k prémiovému obsahu pre predplatiteľov. S digitálnym predplatným už od 10 € získate neobmedzený prístup k uzamknutému obsahu na celý rok. Objednať si ho môžete TU. Ak ho už máte prihláste sa TU
Prihlásiť pomocou členstva NEXTECH