CANON_112024 CANON_112024 CANON_112024

Ako pripraviť zeleninové jedlo vo vákuu pri nízkej teplote, aby si zachovalo maximum vitamínov

4
Po úspešnom pokuse o prípravu šťavnatého steaku popísaného v článku https://www.pcrevue.sk/a/Vyskusali-sme-pripravit-steak-vo-vakuu-pri-teplote-58-stupnov  som vyskúšal tento spôsob tepelnej úpravy potravín známy ako sous vide aj pre zeleninu. Pripravil som krémovú zeleninovú polievku a následne s trochu inými ingredienciami aj omáčku ku sviečkovej.  Postup prípravy krémovej zeleninovej polievky, prípadne omáčky je vo videu  Pozrite si aj video prípravy  steaku  Lauben Sous Vide Stick je v princípe ponorný varič so špirálou, senzorom na meranie teploty vody a ... Zobrazit Galériu

Luboslav Lacko

Všetky autorove články
sous vide lauben varenie vo vákuu recept krémová polievka

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať