Ako pripraviť zeleninové jedlo vo vákuu pri nízkej teplote, aby si zachovalo maximum vitamínov
Po úspešnom pokuse o prípravu šťavnatého steaku popísaného v článku https://www.pcrevue.sk/a/Vyskusali-sme-pripravit-steak-vo-vakuu-pri-teplote-58-stupnov som vyskúšal tento spôsob tepelnej úpravy potravín známy ako sous vide aj pre zeleninu. Pripravil som krémovú zeleninovú polievku a následne s trochu inými ingredienciami aj omáčku ku sviečkovej.
Postup prípravy krémovej zeleninovej polievky, prípadne omáčky je vo videu
Pozrite si aj video prípravy steaku
Lauben Sous Vide Stick je v princípe ponorný varič so špirálou, senzorom na meranie teploty vody a ...
Článok je uzamknutý
Prihlásiť pomocou členstva NEXTECH
Zobrazit Galériu
Článok je uzamknutý
Pokračovanie článku patrí k prémiovému obsahu pre predplatiteľov. S digitálnym predplatným už od 10 € získate neobmedzený prístup k uzamknutému obsahu na celý rok. Objednať si ho môžete TU. Ak ho už máte prihláste sa TU
Prihlásiť pomocou členstva NEXTECH