Workshop na diaľku cez MS Teams -varenie s michelinským kuchárom
Na ilustráciu možnosti demonštrácie pracovného postupu „na diaľku“ sme urobili video z trochu netradičného online workshopu so šéfkuchárom Petrom Duranským Varili sme pomerne zložité menu "Halibut plnený pórom a hríbmi s karfiolovým kuskusom a omáčkou beurre blanc". Výsledok bol veľmi chutný, aj keď zdobením porcie sme profíkovi konkurovať nedokázali. Zoznam ingrediencií pre jednotlivé zložky jedla sú aj vo videu,
ale reagujeme na maily, kde ste chceli tento recept kde vás zaujal hlavne karfiolový kuskus aj v textovej podobe, aby sa dal vytlačiť.
Halibut plnený pórom a hríbmi s karfiolovým kuskusom a omáčkou beurre blanc
Ingrediencie pre 2 osoby:
Halibut filet 400 g
Soľ 1 g
Biele korenie 1 g
Olivový olej 0,1 l
Plnka:
Pór 150 g
Hnedé šampiňóny 150 g
Maslo 10 g
S ...
Článok je uzamknutý
Prihlásiť pomocou členstva NEXTECH
Zobrazit Galériu
Článok je uzamknutý
Pokračovanie článku patrí k prémiovému obsahu pre predplatiteľov. S digitálnym predplatným už od 10 € získate neobmedzený prístup k uzamknutému obsahu na celý rok. Objednať si ho môžete TU. Ak ho už máte prihláste sa TU
Prihlásiť pomocou členstva NEXTECH