S_1124_TABS10 Advertisement S_1124_TABS10 Advertisement S_1124_TABS10 Advertisement

Workshop na diaľku cez MS Teams -varenie s michelinským kuchárom

0
Na ilustráciu možnosti demonštrácie pracovného postupu „na diaľku“ sme urobili video z trochu netradičného online workshopu so šéfkuchárom Petrom Duranským Varili sme pomerne zložité menu "Halibut plnený pórom a hríbmi s karfiolovým kuskusom a omáčkou beurre blanc". Výsledok bol veľmi chutný, aj keď zdobením porcie sme profíkovi konkurovať nedokázali. Zoznam ingrediencií pre jednotlivé zložky jedla sú aj vo videu, ale reagujeme na maily, kde ste chceli tento recept kde vás zaujal hlavne karfiolový kuskus aj v textovej podobe, aby sa dal vytlačiť. Halibut plnený pórom a hríbmi s karfiolovým kuskusom a omáčkou beurre blanc Ingrediencie pre 2 osoby: Halibut filet 400 g Soľ 1 g Biele korenie 1 g Olivový olej 0,1 l Plnka: Pór 150 g Hnedé šampiňóny 150 g Maslo 10 g S ... Zobrazit Galériu

Luboslav Lacko

Všetky autorove články
Microsoft Teams Halibut varenei michelinský kuchár

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať