Editorial: Jeden trikordér, prosím!
Bol som nedávno na otvorení modernej reštaurácie so silným holistickým a technologickým backgroundom, určenej špeciálne pre ľudí, ktorí sa chcú stravovať zdravo, kvalitne, majú osobitné stravovacie preferencie (vegán, keto, paleo, lowcarb...) či rôzne intolerancie (laktóza, glutén, histamín atď.). A hlavne chcú vedieť, čo jedia.
Technologické zázemie znamená, že jedlo sa objednáva výhradne cez apku, ktorá vám podľa vášho profilu, aktuálneho módu (tréning, práca, veľký hlad atď.) ponúkne jedlá, ktoré sú práve k dispozícii. Všetko sa vyrába z čerstvých surovín od lokálnych farmárov a pripravuje bezodpadovo s ohľadom na životné prostredie tak, aby sa nič zbytočne nevyhadzovalo, takže sa jedlá nerobia do zásoby, ale operatívne podľa potreby. A ak sa nejaká surovina minie, dané jedlo automaticky vypadne v tom čase z ponuky.
Informácie pre tých, ktorí chcú vedieť, čo jedia, sú naozaj komplexné, obsahujú až 22 nutričných údajov vrátane rôznych druhov tukov, cukrov, minerálov a vitamínov. Z ...
Článok je uzamknutý
Prihlásiť pomocou členstva NEXTECH
Článok je uzamknutý
Pokračovanie článku patrí k prémiovému obsahu pre predplatiteľov. S digitálnym predplatným už od 10 € získate neobmedzený prístup k uzamknutému obsahu na celý rok. Objednať si ho môžete TU. Ak ho už máte prihláste sa TU
Prihlásiť pomocou členstva NEXTECH